Szűrés

A(z) okostelefon kulcsszót tartalmazó cikkek

Új mérföldkő a hajlítható csúcstelefonok világában

2022. november 23. -

A HONOR ma bejelentette a HONOR Magic Vs  kínai megjelenését. A HONOR Magic Vs a formatervezés, a kijelző, a teljesítmény és a felhasználói élmény szempontjából is új mérföldkő, tökéletes társ a munkához és a szórakozáshoz is.

Kulcsszavak: okostelefon, HONOR
Tovább

„Egymillió telefon a bolygóért” névvel indul új program

2022. november 22. -

Globális együttműködés valósul meg a Vodafone Group és a legnagyobb civil természetvédelmi szervezet, a WWF között. Az együttműködés keretében a WWF és a Vodafone közösen dolgozik azon, hogy a távközlési szolgáltató 2040-re elérje a nettó zéró szén-dioxid-kibocsátást, aktívan részt vegyen az e-hulladék felszámolásában és a körforgásos gazdaság megerősítésében a mobilkészülékek piacán. A partnerek közösen indították el az együttműködés részeként az „Egymillió telefon a bolygóért” programot.

Tovább

Fénymodellezési megoldásokat mutatott be mobilra az OPPO és a Qualcomm

2022. november 22. -

Az OPPO és a Qualcomm a Snapdragon Summit 2022 rendezvényen mutatta be azokat a hardver és szoftver alapú megoldásait, amelyek nagy erőforrás igényű, ultrarealisztikus fénymodellezési eljárásokat tesznek lehetővé már mobileszközökön is.

Tovább

Árengedményes Honor készülékek a Yettelnél

2022. november 17. -

Novemberben még kedvezményesebben lehet hozzájutni a megfizethető árú HONOR X7, valamint a vadonatúj, csúcskategóriás HONOR 70 okostelefonokhoz.

Kulcsszavak: okostelefon, HONOR, Yettel
Tovább