Az új MateBook D 15 gyorsabb teljesítményt és továbbfejlesztett intelligens élményt kínál

Kütyü Magazin - 2022. április 19.
Cikk csatolmány

Bemutatta legújabb notebookját a Huawei. Az új HUAWEI MateBook D 15 notebookot 11. generációs Intel Core processzor hajtja, ezáltal gyorsabb, mint elődje. A mindössze 1,56 kg súlyú, Full HD kijelzővel rendelkező készülék 8GB memóriával érkezik a gyors működés érdekében. A süllyesztett kamerával és ujjlenyomat-olvasóval is felvértezett notebook pillanatok alatt, könnyedén összekapcsolható bizonyos egyéb Huawei eszközökkel – okostelefonnal, tablettel, monitorral –, a többképernyős mód pedig jelentősen megkönnyíti a vele való munkavégzést és a szórakozást is.

Tovább

Kicsi és vékony a nagy teljesítményű Dell munkaállomás

Kütyü Magazin - 2022. április 13.
Cikk csatolmány

A Dell Technologies a Precision márka bevezetésének 25. évfordulóján bemutatta a Precision 5470-et, amely nem csupán az eddigi legnagyobb teljesítményű 14 colos munkaállomás, hanem a legkisebb és legvékonyabb is a világon.

Tovább

A Dell bemutatta legújabb XPS modelljeit

Kütyü Magazin - 2022. április 8.
Cikk csatolmány

A Dell Technologies bejelentette, hogy az XPS 13 Plus után már az XPS 15 és XPS 17 is elérhető 12. generációs Intel Core H-sorozatú processzorokkal.

Tovább

Különleges modelleket mutatott be a Dell

Kütyü Magazin - 2022. április 3.
Cikk csatolmány

A Dell Technologies bemutatta az intelligens számítógépekből, kiegészítőkből, szoftverekből és szolgáltatásokból álló új portfólióját, amely segít a hibrid munkavégzés jövőjének megalapozásában. 

Tovább

Már itthon is elérhetőek a Dell legújabb gamer termékei

Kütyü Magazin - 2022. március 29.
Cikk csatolmány

A Dell Technologies bemutatta legújabb gamer monitorait, amelyek már itthon is elérhetők a felhasználók számára. Emellett a CES-en bejelentett termékek széles választéka már kapható Magyarországon is.

Tovább

Új okostelefont, tabletet és Wifi 6 routert is bemutatott a Huawei Magyarországon

Kütyü Magazin - 2022. március 25.
Cikk csatolmány

Új okoseszközöket mutatott be március 24-én a Huawei – a 108 megapixeles kamerával felvértezett nova 9 SE okostelefont, az okosbillentyűzetet kínáló legújabb MatePad tabletet, és az okosotthon kialakításában élenjáró WiFi Mesh 3 routert, amelyhez akár 250 eszköz is csatlakoztatható. Március közepétől már hazánkban is elérhető a gyártó első, kifejezetten futóknak kifejlesztett okosórája, a WATCH GT Runner. A vállalat továbbra is nagy fókuszt helyez az okostelefonok értékesítésére, amely új lendületet kapott a közelmúltban megjelent készülékeknek köszönhetően. Mindemellett a viselhető okoseszköz-szegmens is kiemelkedően teljesít, az elmúlt évben 90 százalékkal nőtt az értékesítésük Magyarországon. 

Tovább

Hosszabbítsuk meg a laptopunk élettartamát

Kütyü Magazin - 2022. március 21.
Cikk csatolmány

Évek óta kering a köztudatban az az összeesküvés-elmélet, amely szerint a gyártók azon munkálkodnak, hogy csökkentsék az eszközök élettartamát különböző módszerekkel. Dokumentumfilmet is készítettek a témában, azonban mai napig nem tisztázott, hogy ez valós feltevés-e. 

Tovább

Kiegészítő eszközök tablethez? Tudjon meg többet és használja hatékonyabban készülékét

Kütyü Magazin - 2022. március 17.
Cikk csatolmány

Manapság szinte minden háztartás rendelkezik legalább egy olyan elektronikai eszközzel, amely a mindennapjai szerves részévé vált. Legyen szó a munkájáról, a hobbijáról vagy csak egy szórakoztató tevékenységről, a modern kor eszközei meghódították az emberek szívét és szinte elengedhetetlenné váltak. 

Tovább

Új Szuperkészülék-koncepciót mutatott be a Huawei

Kütyü Magazin - 2022. március 1.
Cikk csatolmány

A Huawei bemutatta legújabb, Super Device koncepcióját, amely újabb szintre emeli a gyártó okoseszközei közötti gördülékeny, gyors együttműködést, jelentősen megkönnyítve az irodai munkafolyamatokat. A szoftveralapú megoldással az eddiginél több eszköz szimultán összekapcsolása válik lehetségessé. Többek között pillanatok alatt átrakhatók a fájlok okostelefonról a PC-re, a tablet használható a számítógép monitorjaként, és valós időben követhetjük a számítógép kijelzőjén az okosceruzával készített rajzot is. 

Tovább

Drasztikusan megnőtt a felújított laptopok iránti igény

Kütyü Magazin - 2022. február 28.
Cikk csatolmány

2021-ben megtanultunk együtt élni a vírushelyzettel, az otthoni munkavégzés lehetősége a vészhelyzet megszűnését követően is nagyon sok munkahelyen megmaradt. Az oktatás terén a mérleg nyelve visszaállt a hagyományos oktatás irányába, de a digitális képzés lehetősége továbbra is megmaradt mint kiegészítő opció. A tavalyi évben kialakult chiphiány kihívások elé állította a szektort, a számítástechnikai eszközök iránti kereslet azonban drasztikusan megnőtt. Mintegy 3,5-szeresére növekedett a környezetbarát megoldást jelentő, felújított laptopok iránti igény – számolt be a minőségi felújított laptopok szakértője, a Furbify.

Tovább