A nőiességet ünneplik a Casio karórái

Kütyü Magazin - 2023. október 1.

A Casio bemutatta a G-Shock márka legújabb ütésálló karóráit. A kompakt, analóg-digitális számlappal rendelkező karórák a nőiességet ünneplik és rózsaarany (ú.n. rose gold) színben tündökölnek. Mint ismeretes ez az árnyalat eredetileg az ékszereknél jelent meg, de ma már a karórákon is hódít. 

A japán cég újdonságait egy együttműködés keltette életre. A Casio ugyanis még februárban felkérte a dél-koreai lánybanda, az Itzy tagjait, hogy legyenek a G-Shock márka nagykövetei. A 2019-ben alapított K-Pop banda erőteljes és dinamikus dalai jól illeszkednek a kimagasló ellenállóképességéről ismert G-Shock márkakoncepciójába. A Casio szám szerint öt darab modellt tett elérhetővé, amelyek közül a GM-S110PG, a GM-S2100PG és a GMA-S2100MD tekinthető zászlóshajónak. Utóbbiak közös jellemzője, hogy csillogó rózsaarany számlappal és tokkal rendelkeznek. 

„Ezek lényegében a GA-110-es férfi karóra kisebb és kecsesebb változatai. Az oktogonális számlappal ellátott GA-2100 egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fiatalabb felhasználók körében” – emelte ki Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

 

Egységes színséma

A GM-S110PG és a GM-S2100PG tokjának kifinomult, texturális megjelenése, a rózsarany bevonatú csatja, valamint a bézs színű szíj elegáns és tetszetős megjelenéssel ruházza fel viselőjét. A monokromatikus (egyszínű) színséma pedig lehetővé teszi, hogy a lehető legkülönfélébb ruhadarabokhoz fel lehessen venni, ami szintén fontos szempont a hölgyeknél. 

 

 

A GMA-S2100MD szemet gyönyörködtető megjelenéssel büszkélkedhet, ami a részletgazdag és harmonikus kidolgozásnak köszönhető. A számlapra felvitt rózsaarany bevonat, az index mutatók tükörfényezése és más egyéb részletek ragyogóvá teszik ezt a karórát. Az előlapon és a szíjon műgyantát alkalmaztak, így ez a karóra modell háromféle klasszikus – fehér, rózsaszín és fekete – színben érhető el. 

A Casio újdonságai a technikai tudás terén sem szégyenkezhetnek. 200 méteres vízállósággal, 31 időzónát tartalmazó világidő funkcióval, ébresztővel, visszaszámlálás és stopper funkcióval, valamint automata naptárral is el vannak látva. Ezek a karórák ráadásul ideális viseletet biztosítanak a mindennapokban, mivel mindössze 44-52 grammos súlyú tokkal bírnak. 

Kulcsszavak: Casio, G-Shock
Vissza