Az őszi-téli divathoz ajánl alkalmazásokat a HONOR

Kütyü Magazin - 2023. november 25.

Már nagyban dübörög az ősz, és bár vannak melegebb napok, célszerű egyre inkább az őszi és téli ruhatárunkat elővenni, illetve felfrissíteni. Ehhez kifejezetten hasznosak tudnak lenni különböző alkalmazások, hogy ne csak jól nézzünk ki, hanem mindezt tudatosan és költséghatékonyan tehessük meg. Erre a célra ajánl most 5 új appot a HONOR!

Vásároljunk ésszel, jó helyen

Óriási felhasználóbázisával a Vinted egy kiváló opció, ha szeretnénk menő holmikhoz jutni, úgy hogy ne kelljen egy vagyont kiadni. Az appon alkudhatunk alig használt ruhákra, felvehetjük a kapcsolatot az eladókkal, vagy mi magunk is meghirdethetünk egy-egy szerkót, ha az valamiért mégsem vált be. Nagyon gyorsan lehet kiváló holmikhoz jutni, ráadásul remek áron.

Figyeljük az akciókat

A különböző divatmárkáknak és üzleteknek saját alkalmazásaik vannak. Érdemes ezeket mind letölteni, és figyelni, hátha lecsaphatunk valami jó akcióra. Időszakos kuponokkal, leárazásokkal és kedvezményekkel igyekeznek bevonzani az érdeklődőket, így célszerű lehet nekünk is résen lennünk: hátha álmaink ruháját vagy kiegészítőjét találhatjuk így meg.

 

 

Gyűjtsünk ötleteket mindenhonnan

A kreatív ötletek megkerülhetetlen bázisa a Pinterest, ahol válogathatunk jobbnál jobb koncepciók közül, hogy eljussunk az ideális öltözékig. Az appban csoportosíthatjuk a fellelt ötleteket, és persze mi magunk is megoszthatunk tartalmakat, hogy másokat is meg tudjunk ihletni. Ehhez a HONOR Magic széria okostelefonjai kiváló választások lehetnek, ugyanis minőségi kameráikkal az apró részleteket is kiemelhetjük öltözékeinken. Maga az alkalmazás pedig nem csak ruhákra, hanem más jellegű ihletgyűjtésre is tökéletes.

Rendszerezzük ruhatárunkat

Könnyen lehet, hogy rengeteg szuper ruhánk van, amikről egyszerűen megfeledkeztünk, mert ott lapulnak valahol a ruhásszekrény vagy egy fiók mélyén. Érdemes átnézni a lehetőségeinket, és rendszerezni őket: itt jön a képbe a Smart Closet. Ezzel az alkalmazással digitálisan szervezhetjük meg ruhatárunkat, és össze is állíthatunk divatos öltözékeket amellett, hogy vásárolhatunk is különböző termékeket.

Lehet, hogy már nálad az ideális szett

Lehet, hogy már jól bevásároltunk, vagy egyszerűen nem akarunk többet költeni – de még mindig nincs meg az ideális öltözet. A Pureple igyekszik ezt a problémát orvosolni. Fotókat készíthetünk ruhatárunkról, az app pedig automatikusan összerak nekik kombinációkat, amiket elutasíthatunk vagy elfogadhatunk. Egyrészt remek tippeket ad, másrészt folyamatosan alkalmazkodik ahhoz, hogy épp mi áll rendelkezésünkre, és milyen stílust szeretünk.

Kulcsszavak: HONOR, mobilalkalmazás
Vissza