Lencsevégen az új Kindle Fire 2 táblagép

Farkas Norman - 2012. szeptember 4.

A hírek szerint az Amazon csütörtöki sajtóeseményén hullik le a lepel népszerű Kindle Fire utódjairól, az új táblagépek egyike viszont már most megtekinthető egy kiszivárgott sajtófotón.

A táblagép piacból mintegy 22 százalékot hasított ki magának a héten kifutó Kindle Fire, s mint tudjuk, az Amazon gőzerővel dolgozik egy ideje a masina utódjain, melyektől hasonló sikert remél.

Ellentétben a korábbi pletykákkal, az újdonságok közt nem szerepel 8,9 és 10 hüvelykes képernyővel megáldott modell, hanem mindkét eszköz 7 colos megjelenítővel érkezik.

Az alacsonyabb árfekvésű tablet vadonatúj felhasználói felülettel bír majd, a másikat pedig az új UI mellett nagyobb belső tárhellyel, előlapi kamerával, gyorsabb processzorral, fizikai hangerőszabályozó gombokkal és HDMI kimenettel szerelik fel.

Az alábbi fotón minden bizonnyal a drágábbik modell látható, hiszen könnyen kivehető a videocsevegéshez használatos előlapi kamera jelenléte.

Már nem kell sokat várnunk a készülékek hivatalos bemutatójára, hiszen csütörtökön veszi kezdetét az Amazon sajtóeseménye, melynek során mindent megtudhatunk a jövevényekről.

 

 

 

 [Forrás: Gadget Shift]

 

Kulcsszavak: Kindle, Amazon
Vissza