Szűrés

A(z) Alienware kulcsszót tartalmazó cikkek

Az új Alienware gépek könnyedén megbirkóznak a kánikulával

2020. május 19. -

Az Alienware megújult kínálata elhozza a játékosok számára a legújabb technológiákat, és a legmagasabb szintre emeli a prémium szintű kialakítással és teljesítménnyel kapcsolatos elvárásokat.

Tovább

Videojátékosoknak szánt innovációk

2020. január 16. -

2002-ben a Dell még a multimédiás otthoni szórakoztató termékekkel kísérletezett, az Alienware pedig az iparág első gamer laptopját mutatta be, a hordozható játékeszközök mérföldkövének számító Area-51m-et. Meghatározó pillanat volt ez a gamerek számára, akik innentől bárhol játszhattak kedvenc játékaikkal, akkoriban például a Grand Theft Auto: Vice Cityvel.

Tovább

Álomkütyük karácsonyra szenvedélyes játékosoknak

2019. november 19. -

Ha egy igazi gamert szeretnénk meglepni karácsonykor olyan ajándékkal, amitől leesik az álla, laikusként bizony sokszor nehéz kiigazodni ebben a világban. A számítógépek és a videójátékok szerelmesei folyamatosan azon gondolkoznak, hogyan tehetik még ütősebbé a felszerelésüket, hiszen a legújabb technológiák használata a teljesítmény szempontjából meghatározó az e-sportok világában. 

Tovább

A Dell és az Alienware megalkotta a tökéletes PC-s játékrendszert

2019. szeptember 2. -

A Dell és az Alienware a komoly játékosok és a kezdők igényeit is egyaránt kielégítő, új technológiákat mutatott be a Gamescom kiállításon: laptopok, asztali számítógépek, monitorok, headsetek, billentyűzetek, egerek – egy teljes játékrendszer, amelyet a kitartó és folyamatos innováció inspirált.

Tovább