Szűrés

A(z) Alienware kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Alienware a világ legvékonyabb gamerlaptopjait hozza el X sorozatával

2021. június 8. -

A Dell Technologies bemutatta legújabb Alienware termékcsaládját, az X sorozatot, amely ötvözi a merész innovációt, a nagy teljesítményt, az ikonikus formatervezést és a prémium minőséget. Az egyedi, rendszerszintű műszaki vezérlők mellett az Alienware x15 és az Alienware x17 szabadalmaztatás alatt álló hűtési technológiákkal, a legújabb nagy teljesítményű alkatrészekkel, magas képkocka-sebességű kijelzőkkel és Legend 2.0-s dizájnelemekkel rendelkezik. Emellett az Intel együttműködésnek köszönhetően ezek a valaha volt legvékonyabb kialakítású számítógépek ebben a teljesítménykategóriában. 

Tovább

AMD processzor dolgozik a Dell két új laptopjában

2021. április 19. -

A Dell Technologies két AMD-alapú gamer laptopot mutatott be, a Dell G15 Ryzen Editiont és az Alienware m15 Ryzen Edition R5-öt. Az Alienware 14 év után először jelentkezett olyan modellel, amelyben AMD processzor dolgozik. Mindkét laptop NVIDIA GeForce RTX 30-as sorozatú videokártyával rendelkezik, és a velük egyidejűleg bemutatott Dell monitorokkal kiegészülve tökéletes gamer állomást alkotnak.

Tovább

Játékosoknak szánt Alienware laptop

2021. március 31. -

A PC-s játékélménynek régóta meghatározó tényezője a megfelelő billentyűzet. A gyakorlottabb PC játékosok jól tudják, nem mindegy, milyen minőségű billentyűkkel irányítjuk a történéseket játék közben. Ezt szem előtt tartva az Alienware elhozta az új Alienware m15 R4-et, amely CHERRY MX mechanikus billentyűzettel rendelkezik. Ez a világon az első olyan gamer laptop, amely a piacvezető német kapcsológyártó céggel, a CHERRY MX-szel együttműködésben készült. A megoldás célja, hogy a játékélmény a hordozható eszközökön is magasabb szintű legyen.

Tovább

Játékosoknak és tervezőknek szánt Alienware modellek

2021. január 22. -

Az Alienware 2021-től együttműködik az NVIDIA-val és az AMD-vel, hogy még gyorsabb és nagyobb teljesítményű megoldásokat kínáljon a játékosoknak és a tervezőknek. Emellett a vállalat az év elején bemutatta legújabb játékosoknak szánt modelljeit.

Tovább