Szűrés

A(z) Android kulcsszót tartalmazó cikkek

Rekordszámú androidos kártevő

2020. július 3. -

A G DATA szakértői több mint 4,18 millió új kártékony kódot regisztráltak tavaly a Google operációs rendszerén, vagyis naponta 11 500 új androidos kártevő jelent meg. Legtöbb közöttük adware, mely a hirdetések megjelenítése mellett személyes adatokat lop el, de egyre gyakoribb a kémkedő stalkerware is.

Kulcsszavak: G DATA, biztonság, Android
Tovább

Már kiszállítás alatt a Razer Kishi androidos változata

2020. június 12. -

A Razer bejelentette, hogy a Razer Kishi Universal Gaming Controller for Android (Android rendszerekhez szánt Razer Kishi univerzális játékvezérlő) - egy új mobil tartozék, amely idén januárjában két „Best of CES” díjat is szerzett - már elérhető. Az iPhone verzió a tervek szerint idén nyáron érkezik.

Tovább

MicroCoinnal jutalmazzák az otthonmaradókat

2020. március 24. -

Egy androidos applikáción keresztül jutalmazza az első magyar kriptovaluta csapata azokat, akik otthon maradással segítik gátolni a koronavírus terjedését.

Tovább

Glap Mobil játék kontroller

2020. február 10. -

A magyarországi Samsung Experience Store-okban is elérhető a Glap Mobil, a mobileszközökre optimalizált kontroller. A játékvezérlő segítségével a gamerek a legnagyobb játékokat a lakás bármelyik pontjára, a szabadba, vagy akár hosszabb utakra is magukkal vihetik. A felhasználók egyetlen töltéssel akár 10 órán át játszhatnak a vezérlővel, így teljesen beleélhetik magukat az akcióba.

Tovább