Szűrés

A(z) Furbify kulcsszót tartalmazó cikkek

A jelenlegi gazdasági helyzet meglepő hatással van a műszaki eszközök árára

2022. október 7. -

Nem érdemes halogatni, ha műszaki cikket szeretnénk vásárolni. Szakemberek szerint semmi nem utal arra, hogy a műszaki cikkek árai csökkennének, így ha valaki laptop vagy asztali számítógép vásárlásán gondolkozik érdemes még az év végi áremelkedés előtt beruházni. Várhatóan hamarosan a szállítási díjak is emelkedni fognak, a webáruházak esetében pedig nem kizárt, hogy búcsút mondhatunk az ingyenes kiszállításnak is.

Tovább

Változott a trend a használt laptopok terén

2022. augusztus 24. -

Ma már egész fiatal kortól kezdve fontos része a gyerekek életének a számítógép. Hogy hány éves kor lenne az ideális, arról a szakemberek véleménye is megoszlik, az viszont biztos, hogy a mai világban a technika megkerülhetetlen része az életünknek, legyen az telefon, tablet, laptop vagy számítógép.

Tovább

Kánikulában a laptopok is veszélyeztetettek

2022. július 25. -

Ahogy azt már meg is tapasztalhattuk, idén nyáron nagyon komoly hőhullámokra kell felkészülnünk Magyarországon. Az extrém hőség ráadásul nemcsak az emberi szervezetet viseli meg, hanem a számítógépeket is. 

Kulcsszavak: laptop, Furbify
Tovább

Felújított telefonokkal bővült a Furbify kínálata

2022. április 25. -

Drasztikusan megerősödött az elmúlt évhez képest a környezetbarát megoldást jelentő, felújított laptopok iránti kereslet. Érezhetően nőtt a bizalom és a nyitottság a felújított termékek iránt. Ennek hatására is újabb portfólióval bővül a felújított műszaki cikkek piaca, mostantól nem csak laptopokat, hanem telefonokat is vásárolhatunk a vadiújhoz képest töredék áron, de a megszokott minőségben, amellyel jelentősen csökkenthetjük az e-hulladékot.

Kulcsszavak: Furbify, mobiltelefon
Tovább