Szűrés

A(z) Furbify kulcsszót tartalmazó cikkek

Hosszabbítsuk meg a laptopunk élettartamát

2022. március 21. -

Évek óta kering a köztudatban az az összeesküvés-elmélet, amely szerint a gyártók azon munkálkodnak, hogy csökkentsék az eszközök élettartamát különböző módszerekkel. Dokumentumfilmet is készítettek a témában, azonban mai napig nem tisztázott, hogy ez valós feltevés-e. 

Kulcsszavak: Furbify, laptop
Tovább

Drasztikusan megnőtt a felújított laptopok iránti igény

2022. február 28. -

2021-ben megtanultunk együtt élni a vírushelyzettel, az otthoni munkavégzés lehetősége a vészhelyzet megszűnését követően is nagyon sok munkahelyen megmaradt. Az oktatás terén a mérleg nyelve visszaállt a hagyományos oktatás irányába, de a digitális képzés lehetősége továbbra is megmaradt mint kiegészítő opció. A tavalyi évben kialakult chiphiány kihívások elé állította a szektort, a számítástechnikai eszközök iránti kereslet azonban drasztikusan megnőtt. Mintegy 3,5-szeresére növekedett a környezetbarát megoldást jelentő, felújított laptopok iránti igény – számolt be a minőségi felújított laptopok szakértője, a Furbify.

Kulcsszavak: Furbify, laptop
Tovább

Súlyosbodik a chiphiány

2021. november 27. -

Tovább súlyosbodik a globális chiphiány, az autóipar mellett begyűrűzött a számítástechnikai eszközök piacára is, súlyosan érintve azt. A kialakult helyzetnek számos oka van, köztük a koronavírus-járvány, amelynek hatására drasztikusan megnőtt a kereslet az elektronikai eszközök és alkatrészek iránt. A Furbify-nak, a felújított laptopok szakértőjének tapasztalatai alapján a videokártyákat szinte lehetetlen beszerezni és ha mégis, az eredeti ár többszörösével kell számolnia a vevőknek. A jelenlegi tendenciák alapján készlethiány, káosz és áremelkedés várható idén karácsonykor.

Kulcsszavak: laptop, Furbify
Tovább

10+1 tipp laptopvásárlás előtt!

2021. szeptember 10. -

A tanévkezdésnél idén a szülőknek arra is kell gondolniuk, hogy mit tehetnek egy esetleges újabb digitális vagy hibrid oktatás alkalmával. A világ megváltozott, már nem lehet többé csak a könyvekre és a füzetekre támaszkodni, a diákoknak digitális eszközökre is szükségük van. Egy laptop szakértő segítségével azt vettük végig, hogy milyen szempontok alapján érdemes vásárolni.

Tovább