Szűrés

A(z) eSIM kulcsszót tartalmazó cikkek

Érkeznek a környezetbarát ecoSIM kártyák

2021. október 20. -

Fenntarthatósági startégiája részeként új, környezettudatos, úgynevezett ecoSIM kártyát tesz elérhetővé ügyfelei számára a Vodafone. Nem ez az első ilyen lépés a szolgáltató részéről: tavaly a műanyag-felhasználás csökkentés jegyében SIM-kártyák méretét felezte le, idén augusztusban pedig környezetkímélő, plasztikkártya nélküli eSIM-et vezetett be a Vodafone Magyarország. A szolgáltató ezen intézkedésével műanyag-felhasználásának csökkentését kívánja támogatni, ezzel is hozzájárulva bolygónk megóvásához. Az ecoSIM-et a Vodafone a teljes európai piacán, valamint Egyiptomban, Törökországban és Dél-Afrikában is bevezeti.

Tovább

Környezetbarát eSIM-et vezet be a Vodafone

2021. augusztus 24. -

A Vodafone évek óta vezet be bolygónk megóvását szolgáló környezetkímélő lépéseket, ezt a szemléletet tovább folytatva most a SIM-ek megújítását tűzték zászlajukra. Tavaly a szolgáltató a műanyagcsökkentés jegyében lefelezte SIM-kártyatartói méretét, most pedig elérhetővé tette a plasztikkártya nélküli környezetkímélőbb eSIM-et ügyfelei számára. 

Kulcsszavak: SIM-kártya, eSIM, Vodafone
Tovább

A Magyar Telekom nyerte a DKÜ mobilszolgáltatás tenderét

2020. december 12. -

A Magyar Telekom nyerte a központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó kötelezett és önként csatlakozó szervezetek által igénybe vehető mobilszolgáltatásra kiírt tendert. A megbízás két évre szól, melyet további hat hónappal hosszabbíthat meg a kiíró Digitális Kormányzati Ügynökség.

Tovább

Az eSIM új alapokra helyezi a csatlakoztatott életmódot

2020. június 28. -

Ahogy az eSIM kártyák egyre nagyobb teret hódítanak az okoseszközök világában, korábban soha nem látott lehetőségek állnak a felhasználók rendelkezésére a csatlakoztatott életmód kihasználására. 

Tovább