Szűrés

A(z) fenntarthatóság kulcsszót tartalmazó cikkek

Fenntartható okosházat mutat be az LG a 2023-as IFA kiállításon

2023. augusztus 21. -

Az LG Electronics (LG) a 2023-as IFA kiállításon mutatja be az LG Smart Cottage névre keresztelt lakásmegoldását. A Smart Cottage egy kompakt, előregyártott otthon, amely az LG legmodernebb fűtő, szellőztető és légkondicionáló (HVAC) rendszerével és energetikai megoldásaival, valamint legújabb intelligens háztartási készülékeivel és szolgáltatásaival van felszerelve. A prémium kategóriás készülékeket és kényelmes szolgáltatásokat a legújabb moduláris házépítési technológiák felhasználásával ötvöző otthon új irányt nyithat a lakhatás területén.

Tovább

Az LG a 2023-as IFA-n osztja meg vízióját a fenntartható életről

2023. augusztus 14. -

Az LG Electronics (LG) a világ minden tájáról várja az érdeklődőket szeptember 1-5. között a 2023-as IFA kiállításon, ahol a vállalat bemutatja legújabb fejlesztéseit. A fenntartható élet mindenki számára öröm (Sustainable Life, Joy for All) témájú kiállítási standon a vállalat bemutatja az LG fenntartható településkoncepcióját, és hatékony, felhasználóbarát és fenntartható termékek és megoldások egész ökoszisztémáját prezentálja, amelyek mind hozzájárulnak egy jobb élet megteremtéséhez – mind a felhasználói oldalon, mind pedig a bolygónk szempontjából. 

Tovább

Elismerték a Samsung fenntarthatósági törekvéseit

2023. április 24. -

A Samsung 2023-ban bemutatott Neo QLED termékcsalád hat modellje nyerte el a Carbon Trust „Csökkentett CO2 kibocsátás” tanúsítványát. A szervezet a minősítéssel a karbonlábnyom csökkentéséért tett törekvéseket ismeri el és olyan eszközök kaphatják meg, amelyek szén-dioxid-kibocsátása évről-évre bizonyítottan csökken. 

Tovább

Átalakulóban az okostelefon-ipar

2022. május 7. -

Az okostelefonok a világ legnépszerűbb szórakoztatóelektronikai eszközei: 2022-ben várhatóan 4,5 milliárd készülékkel számolhatunk világszerte, melyek 146 millió tonna szén-dioxid (CO2), vagy azzal egyenértékű kibocsátást (CO2e) okoznak majd a Deloitte Global előrejelzése szerint. Ez ugyan kevesebb, mint 0,5%-a a 2021-ben globálisan kibocsátott, összesen 34 gigatonna CO2e-nek, de közel sem elhanyagolható szempont. A telefonok élettartamának meghosszabbítása segítene csökkenteni az okostelefonok környezeti hatását, és átformálhatja az okostelefon-ipar bevételi és nyereségtermelő képességét.

Tovább