Szűrés

A(z) Galaxy kulcsszót tartalmazó cikkek

Százmillióknak segít megtalálni eltűnt eszközeiket a Samsung

2023. május 12. -

A Samsung bejelentette, hogy a felhasználók már 300 millió eszközön veszik igénybe a SmartThings Find szolgáltatást. Ez egyben azt is jelenti, hogy ennyi regisztrált vagy csatlakoztatott készülék segíthet megtalálni eltűnt eszközeinket, legyen szó például Galaxy okostelefonokról, okosórákról vagy a Galaxy SmartTagre csatlakoztatott tárgyakról. 

Tovább

A Samsung szoftverfrissítése új funkciókat is biztosít a Galaxy felhasználóknak

2023. február 15. -

A Samsung Electronics bejelentette, hogy a Galaxy S23 szériával egyidejűleg bemutatott One UI 5.1 szoftverfrissítést számos korábbi készülékére is kiterjeszti, így a Galaxy S22, S21 és S20 széria, valamint a Galaxy  Z Fold4 és Z Flip4 okostelefonok esetében is elérhetővé válik. A One UI 5.1 frissítésnek köszönhetően a felhasználók egy vizuálisan még vonzóbb kezelőfelülettel és számos új funkcióval találkozhatnak, amelyek több lehetőséget biztosítanak a kreativitás kifejezésére, miközben a kényelmesebb felhasználói élmény érdekében még inkább személyre szabhatóbbá válnak az eszközök. 

Tovább

Lenyűgöző töltési sebességgel jön a Galaxy Watch5

2022. augusztus 11. -

A Samsung bejelentette a Galaxy Watch5 és Galaxy Watch5 Pro termékek érkezését, amelyek továbbfejlesztett funkciókkal rendelkeznek az egészségünk megőrzését szolgáló mindennapi szokások kialakításáért.  

Kulcsszavak: okosóra, Galaxy, Samsung
Tovább

A Samsung négy évig biztosítja a frissítéseket egyes Galaxy okoseszközökre

2022. február 11. -

A Samsung a lehető legjobb, biztonságos felhasználói élmény érdekében mostantól négy generáción keresztül elérhetővé teszi a One UI és Android rendszerfrissítéseket egyes Galaxy okoseszközökön.  

Tovább