Szűrés

A(z) kamera kulcsszót tartalmazó cikkek

Ennek a mobilnak van a legjobb kamerája a DXOMARK szerint

2024. május 15. -

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

Tovább

A legmodernebb kép- és videórögzítéssel érkezik a Sony két új kamerája

2023. augusztus 30. -

A Sony bejelenti az α7C szériájának két új, kompakt, full-frame, cserélhető objektíves kameráját, az Alpha 7C II és Alpha 7C R modelleket.

Tovább

Kamerák a kapus mögött, és ugrás a sztratoszférába

2023. június 7. -

A sportrajongók minden apró részletet látni akarnak, a TV-kamerák pedig teljesítik is a kívánságaikat: nagy felbontásban rögzítik, hogyan szorítja össze a kapus a fogait a tizenegyes előtt, vagy hány milliméteren múlik a szerva egy teniszmérkőzésen. Ilyen felvételeket csak úgy lehet készíteni, ha a kamera egészen közelről veszi a történéseket anélkül, hogy bezavarna. Több nagy tornán, és az olimpiákon is a wiesbadeni székhelyű specialista, az LMP Lux Media Plan miniatűr készülékeit használják, melyek akár egy sarokjelző zászlóba is beépíthetők. Ezekben a rekesz és a fókusz beállításához a FAULHABER meghajtóegységeit használják.

Tovább

Új baba kamerák a nyugodt éjszakákért

2023. április 25. -

Még jobb felbontás, éjszakai látásmód, videórögzítés, kéttengelyes forgatás, nagy látószög, extra érzékelők – csak néhány a Tesla új, okos baba kameráinak funkcióiból. A cseh okosotthon márka három új baba kamerát is bemutatott, amelyekkel a szülők távolról, akár a ház legtávolabbi részéből is biztonságban tudhatják gyermeküket. A magyar műszaki webáruházakban is hamarosan elérhetőek lesznek az okoskészülékek.

Kulcsszavak: baba kamera, kamera, Tesla
Tovább