Szűrés

A(z) quad-core kulcsszót tartalmazó cikkek

Három HP tablet érkezik a Huawei műhelyéből

2014. július 21. -

A címben nincs hiba, a nagy múltú gyártó valóban a kínai versenytársát bízta meg, hogy gyártson neki táblagépeket. Az ősszel megjelenő készülékek tehát lényegében HP logós Huawei tabletek lesznek.

Tovább

Micromax Canvas Gold A300 – bejelentés előtt a piacon

2014. június 18. -

Bár hivatalosan még be sem mutatkozott, egy online áruházban elérhetővé vált a Micromax 5,5 colos Full HD kijelzővel és nyolcmagos processzorral felvértezett óriásmobilja, a Canvas Gold A300. A rózsaarany, fehér és fekete árnyalatokban pompázó készülékért cirka 90 ezer forintot kell kicsengetni.

Tovább

Archos 50b és 50c Oxygen – lapos páros

2014. június 16. -

A francia gyártó két középkategóriás modellel bővítette portfólióját, melyek elsősorban HD felbontású kijelzőjükkel és karcsúságukkal próbálják magukhoz csalogatni a vásárlókat.

Tovább

33 órányi beszélgetést ígér a Philips W6618

2014. április 22. -

A Philips 5300mAh kapacitású akkumulátorral felvértezett újdonsága egy középkategóriás okostelefon tudását ötvözi a hagyományos mobilokat is megszégyenítő üzemidővel. A W6618-at tuti, hogy nem kell minden este a töltőre dugnunk még akkor sem, ha vérbeli dumagépek vagyunk, ugyanis a telefon egy feltöltéssel akár 33 órányi beszélgetést is képes biztosítani.

Tovább