Szűrés

A(z) quad-core kulcsszót tartalmazó cikkek

ZTE Star 1 – Full HD kijelző a középkategóriában

2014. április 18. -

A ZTE hivatalosan is lerántotta a leplet legújabb csillagáról, melynek érdekessége, hogy bár hardver és ár alapján egyértelműen a középkategóriát képvislei, előlapját egy 1920 x 1080 pixel felbontású érintőkijelző uralja.

Tovább

Sharp AQUOS Xx 302SH – a kijelző az úr

2014. április 8. -

A japán gyártó új csúcsmodelljét egyértelműen az előlapján elterülő 5,2 hüvelykes Full HD megjelenítő határozza meg, ugyanis minden eddiginél vékonyabb keret öleli körül. A készülék egyéb fronton sem szégyenkezhet, hiszen ütős processzor, 16,3 megapixeles kamera és ellenálló burkolat is került a repertoárjába.

Tovább

NEO M1 – Windows Phone 8.1 és megnyerő dizájn

2014. április 7. -

A kínai gyártó ultravékony mobilja, az M1 eredetileg az Android rendszer köré épül, ám egy friss sajtófotó szerint Windows Phone 8.1-gyel a fedélzetén is piacra kerülhet.

Tovább

Galaxy S5 Mini – négy mag, HD kijelző, vízálló ház és KitKat?

2014. április 3. -

Máris kiszivárogtak az első infók a Samsung idei zászlóshajójának kompakt kiadásáról, a Galaxy S5 Miniről. A kissé tömény cím nem véletlen, ugyanis a jövevény nagyon sokat fejlődött: állítólag 4,5 colos HD kijelzővel, friss Android rendszerrel és négymagos Snapdragon procival dicsekedhet, mi több, vízálló burkolattal is ellátták.

Tovább